fbpx

BRANDBOOST

Snel starten met videomarketing

In een tijd waarin digitale zichtbaarheid alles is, biedt BrandBoost dé oplossing om jouw merk krachtig neer te zetten met videomarketing. We begrijpen dat het beginnen met videomarketing intimiderend kan zijn, maar daar komen wij in beeld. Met BrandBoost starten we met een diepgaand kennismakingsgesprek, waar we jouw bedrijfsdoelen en uitdagingen in kaart brengen. Dit vormt de basis voor een op maat gemaakte videomarketingstrategie die echt werkt.

Effectief en makkelijk

Onze aanpak gaat verder dan het simpelweg creëren van content. We focussen op het ontwikkelen van een strategie die jouw merk effectief positioneert en resultaten oplevert. Na het uitwerken van de strategie volgt de productiedag, een dag vol creativiteit waarin we de content tot leven brengen. Maar daar houdt het niet op. We werken nauw samen met jouw marketingteam om ervoor te zorgen dat de video’s optimaal worden ingezet, gemonitord en geanalyseerd.

Waarom een brandboost?

Wat BrandBoost bijzonder maakt, is ons voortdurende streven naar verbetering. In de maanden na de lancering van je video’s blijven we de prestaties analyseren, nieuwe content ontwikkelen en waar nodig optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je merk steeds sterker voor de dag komt en je marketingstrategie zich blijft ontwikkelen.

Na drie maanden evalueren we samen de behaalde resultaten en bespreken we de mogelijkheden voor verdere samenwerking. Met BrandBoost ben je verzekerd van een strategische aanpak die jouw merk naar een hoger niveau tilt, met blijvende groei als resultaat.

Snel starten met videomarketing?

Vul het formulier hieronder in

In het kort

Dus in het kort ziet een brandboost traject er als volgt uit. We gaan drie maanden aan de slag met je merk en dan een dag per maand content. In totaal dus drie dagen. We monteren, analyseren en evalueren de content samen met jou om het beste resultaat te krijgen. De investering die je doet is 3950 euro voor 3 maanden.

Traject: Drie maanden
Content Creatie: 3 dagen
Heel veel impact in return.

Let's connect!